Vaš zanesljivi partner pri varovanju vaše nepremičnine!
AX Systems Adria, alarmni sistemi d.o.o.
  • Security&Fire Excellence
    Dobitnik nagrade v 2017

UDEN-S IR Paneli

UDEN-S IR Paneli

Naši kupci prihranijo za ogrevanje tudi do 60%!

Kakšen bi moral biti sodoben ogrevalni sistem? V prostoru bi moral ustvariti zelo prijetno atmosfero, tudi v hudem mrazu,  zavzeti malo prostora in biti enostaven za reguliranje. Želja vsakega uporabnika je, da ima v vsakem prostoru lastno / individualno temperaturo in to ne vpliva na stroške ogrevanja kot tudi na družinski proračun. Neodvisno električno ogrevanje z IR paneli UDEN-S pooseblja to idejo in nima pomanjkljivosti tradicionalnih ogrevalnih teles. Potrebno je, da delujejo 5-7 ur na dan in že imamo željeno temperaturo v vsakem od prostorov z minimalno porabo energije.

Infrardeči ogrevalni sistem UDEN-S

Stroški investicije so 1,5-krat cenejši od namestitve plinskih kotlov, kot tudi 1,5-krat bolj ekonomični od klasičnih konvektorjev, električnih kotlov in grelnikov ter vsaj 3-krat bolj ekonomični od centralnega ogrevanja. Relativno nizka investicija tudi pri IR panelih višjega cenovnega razreda.

Ponujajo odličen način za osnovno in dodatno ogrevanje različnih prostorov in objektov – od stanovanj, hiš in pisarn do velikih nakupovalnih središč in drugih javnih objektov. Sestavljeni izključno iz naravnih materialov, ki ne oddajajo škodljivih snovi in ​​so popolnoma varni za vas in vaše otroke.

Imajo 5 letno garancijo saj smo prepričani v naš izdelek. Omogočajo izbiro panela za vsak prostor ne glede na dizajn in arhitekturo prostora.

Za dodatno svetovanje o IR panelih UDEN-S pokličite našega svetovalca:  +386 41 362 224

Have no product in the cart!
0