Vaš zanesljivi partner pri varovanju vaše nepremičnine!
AX Systems Adria, alarmni sistemi d.o.o.
  • Security&Fire Excellence
    Dobitnik nagrade v 2017
Alarmi in varnost doma

Varnostni sistem z elementi pametnega doma

AJAX STARTER KIT - osnovni komplet varnostnega sistema Ajax Garancija 2 leti Ajax Starter kit je komplet najbolj potrebne opreme za zaščito vaših prostorov. Občutljivi senzorji gibanja kontrolirajo vrata in dejavnost znotraj prostora medtem, ko jim močna centrala povezuje z zunanjim svetom. V sistem Ajax je možno vključiti več vrst naprav s katerimi nadgradite osnovni komplet zaščite StarterKit.

Požarna varnost

Za zagotovitev požarne varnosti Ajax ponuja enostavno rešitev z Ajax Fire Protect detektorjem (detektor dima s temperaturnim senzorjem) in razširjeno različico Ajax FireProtect Plus (detektor dima s temperaturo in senzorjem za CO). Ajax FireProtect na odprtem prostoru podpira komunikacijo z Ajax centralo na razdalji do 1.300 m, kar vam omogoča, da se senzorje namesti na več nadstropjih, ne da bi za to potrebovali nabaviti drugo dodatno opremo. V primeru, ko se senzor sproži v eni od sob, se lahko zvočni alarm preko Ajax Hub pošlje tudi na druge senzorje vgrajene v drugih prostorih.

Zaščita pred izlivom vode

Ajax Leaks Protect – oprema, ki lahko ščiti ne le vašo lastnino pred poplavami ampak tudi sosedovo. Ajax Leaks Protect je brezžični senzor za zgodnje odkrivanje poplav. Takoj, ko voda pride v enega od štirih kontaktov, senzor pošlje alarmni signal, ki vam omogoča pravočasno reagiranje in odpravljanje težave. Senzor je vodoodporen z nikljanimi kontakti. Ko se voda posuši, senzor prekliče alarm. Optimalne točke vgradnje senzorja so mesta z visoko verjetnostjo puščanja vodovodnih sistemov, ogrevalnih sistemov, kanalizacije: na tleh v kopalnici, umivalnikom, pralnim strojem itd.

Video nadzor in varnostni sistem Ajax

Na varnostni sistem Ajax je možno enostavno integrirati vse IP kamere, ki podpirajo protokol RTSP – ne glede na blagovno znamko ali model kamere. Aplikacija podpira do 10 kamer. Integracija sistema Ajax z video nadzorom vam omogoča, da v realnem času preklapljate med kamerami in pazite, kaj se dogaja v vašem stanovanju, domu ali pisarni. Podpora protokola RTSP omogoča integracijo Ajaxa na stotine različnih vrst video kamer, kar vam omogoča svobodno izbiro sistema za video nadzor.

Sodoben brezžični varnostni sistem zagotavlja zaščito pred vdori. Enostavna namestitev in nastavitev, 24-urni nadzor. Nisem prepričan, ali je varnostni sistem aktiviran? Preverite na daljavo s pametnim telefonom. Če pozabite vklopit sistem, to lahko storite na daljavo v nekaj dotikih.

Potrebujete napredno kontrolo? Aktivirajte spremljanje stanja požarnih senzorjev prek pametnega telefona, tabličnega računalnika ali računalnika. Sistem Ajax vam omogoča, da to storite kjerkoli na svetu. Če pride do dima ali požara, boste takoj prejeli opozorilo in imeli čas, da ukrepate.

V primeru puščanja vode boste prejeli obvestilo o dogodku na pametni telefon, kar vam bo omogočilo, da preko releja in elektromagnetnega ventila zaprete dovod vode. Hitra in zanesljiva zaščita lastnine pred posledicami poplave.

Povežite na sistem Ajax IP kamere, snemajte in preko pametnega telefona v realnem času sledite vsem, kar se dogaja v hiši in zunaj nje. Ni pomembno od kje gledate, glavno, da imate dostop do interneta.

Alarmi in varnost doma

Nadzirajte porabo energije in napajanje na napravah, ki so priključene na sistem.

NAROČITE NAJBOLJ OPTIMALNE REŠITVE ...

... ZA VAŠ DOM, PISARNO ALI VIKEND

Have no product in the cart!
0