Vaš zanesljivi partner pri varovanju vaše nepremičnine!
AX Systems Adria, alarmni sistemi d.o.o.
  • Security&Fire Excellence
    Dobitnik nagrade v 2017

Zaščita pred izlivom vode

Ajax Leaks Protect  – oprema, ki lahko ščiti ne le vašo lastnino pred poplavami ampak tudi sosedovo.

Ajax Leaks Protect  je brezžični senzor za zgodnje odkrivanje poplav. Takoj, ko voda pride v enega od štirih kontaktov, senzor pošlje alarmni signal, ki vam omogoča pravočasno reagiranje in odpravljanje težave. Senzor je vodoodporen z nikljanimi kontakti. Ko se voda posuši, senzor prekliče alarm.

Optimalne točke vgradnje senzorja so mesta z visoko verjetnostjo puščanja vodovodnih sistemov, ogrevalnih sistemov, kanalizacije: na tleh v kopalnici, umivalnikom, pralnim strojem itd.

Pritrditev na površino ni potrebna. Senzorja se ne namešča v zunanjih prostorih (na prostem), v prostorih s temperaturo in vlažnostjo, ki presega dovoljene meje, ter tudi v bližini kovinskih predmetov in ogledal, ki povzročajo razpad radijskega signala.

Z varnostnim sistemom Ajax je senzor povezan preko protokola Jeweller, komunikacijsko območje z neposredno vidljivostjo pa je do 1.000 m. Senzor deluje do 5 let in se uporablja v zaprtih prostorih. Če se želite prepričati, da senzor deluje pravilno, se dotaknite kontakta z mokrim prstom 3 sekunde in poglejte, kako indikator zasveti rdeče.

Ajax LeaksProtect - brezžični senzor puščanja vode

Dodaj odgovor

Have no product in the cart!
0