Vaš zanesljivi partner pri varovanju vaše nepremičnine!
AX Systems Adria, alarmni sistemi d.o.o.
  • Security&Fire Excellence
    Dobitnik nagrade v 2017

Vas zanima cena alarmnih sistemov? Osnovni paket vas pride približno toliko kot letno zavarovanje za vašo nepremičnino. Ste v dvomih? Ali veste koliko stroškov nastane po vlomu v objekt? Ne odlašajte – še danes naročite svoj alarmni sistem!

Novice iz sveta varovanja in ogrevanja nepremičnin

0
VLOMOV v hiše in stanovanjske objekte v LJUBLJANI v letu 2017

Ali poznate velikost prihranka pri ogrevanju z IR paneli?

IR ogrevanje s paneli UDEN-S
V PRIMERJAVI S KLASIČNIM OGREVANJEM JE VAŠ PRIHRANEK DO 60%

Ogrevanje z IR paneli UDEN-S

IR ogrevanje še danes velja za nekaj novega, ampak se je v zelo kratkem času pokazalo kot izredno učinkovit in prijeten način ogrevanja. Dejstvo je, da imamo več tipov objektov in sicer stanovanjske, poslovne in industrijske in IR ogrevanje je primerno ravno za vse.

Video nadzor in varnostni sistem Ajax

Na alarmni varnostni sistem Ajax je možno enostavno integrirati vse IP kamere, ki podpirajo protokol RTSP – ne glede na blagovno znamko ali model kamere. Aplikacija podpira do 10 kamer. Zagotavlja brezhibno varnost doma.

Ajax StarterKit

Alarmni varnostni sistem z elementi pametnega doma

Alarmni sistem za hišo, ki je primeren za večje ali manjše objekte, stanovanja, poslovne prostore ali počitniške objekte. Alarm, ki ščiti vaše nepremičnine pred vlomilci. Občutljivi senzorji gibanja kontrolirajo vrata in dejavnost znotraj prostora medtem, ko jih močna centrala povezuje z zunanjim svetom.

Požarna varnost Ajax

Za zagotovitev požarne varnosti Ajax ponuja enostavno rešitev z Ajax Fire Protect detektorjem (detektor dima s temperaturnim senzorjem) in razširjeno različico Ajax FireProtect Plus (detektor dima s temperaturo in senzorjem za CO).Ajax FireProtect skrbi za nadzor požarne varnosti v zaprtem prostoru

Zaščita pred izlivom vode Ajax

Ajax Leaks Protect je brezžični senzor za zgodnje odkrivanje poplav. Takoj, ko voda pride v enega od štirih kontaktov, senzor pošlje alarmni signal, ki vam omogoča pravočasno reagiranje in odpravljanje težave. Senzor je vodoodporen z nikljanimi kontakti. Ko se voda posuši, senzor prekliče alarm.

Have no product in the cart!
0