Vaš zanesljivi partner pri varovanju vaše nepremičnine!
AX Systems Adria, alarmni sistemi d.o.o.
  • Security&Fire Excellence
    Dobitnik nagrade v 2017

Alarmni varnostni sistem z elementi pametnega doma

AJAX STARTER KIT - osnovni komplet varnostnega sistema Ajax

Garancija 2 leti

Alarmni sistem za hišo, ki je primeren za večje ali manjše objekte, stanovanja, poslovne prostore ali počitniške objekte. Alarm, ki ščiti vaše nepremičnine pred vlomilci.

Ajax Starter kit je komplet najbolj potrebne opreme za zaščito vaših prostorov. Občutljivi senzorji gibanja kontrolirajo vrata in dejavnost znotraj prostora medtem, ko jim močna centrala povezuje z zunanjim svetom. V sistem Ajax je možno vključiti več vrst naprav s katerimi nadgradite osnovni komplet zaščite StarterKit.

KOMPLET STARTER KIT VSEBUJE SLEDEČE ELEMENTE:

Ajax Hub izboljša učinkovitost vsake naprave povezane v varnostni sistem Ajax. Nadzoruje delovanje detektorjev in zbira ter posreduje podatke z uporabo inovativne brezžične tehnologije Jeweler. Hub analizira grožnje, filtrira lažne alarme in vas opozori na kakršnokoli resno nevarnost.

Izvedite več

PIR (pasivni infrardeči detektor) detektor

Ajax MotionProtect detektor zazna prvi vstop vlomilca v prostor. Imun je na hišne ljubljenčke, prepih in hrup iz klimatske naprave.

Izvedite več

Magnetni detektor za vrata in okna

Detektor Ajax DoorProtect lahko s svojo kompaktno velikostjo, vrhunskim senzorjem in brezžično komunikacijo zaščiti vrata in okna v več nadstropjih samostojne hiše ali pisarne.

Izvedite več

 

Daljinec za vklop / izklop alarma s panik tipko

Daljinec Ajax SpaceControl je zaščiten s šifriranjem, kodo in avtentifikacijo ter deluje na oddaljenosti do 1.300 metrov od Ajax centrale (v odprtem prostoru).

Izvedite več

 

Dodaj odgovor

Have no product in the cart!
0